После планового косметического ремонта консервного цеха в г.Ляховичи производство возобновило работу
Пасля планавага касметычнага рамонту кансервавага цэха вытворчасць аднавіла сваю работу. Аднак завадчане не толькі прывялі ў парадак абсталяванне, пачысцілі, пабялілі-пафарбавалі памяшканне цэха, яны папрацавалі і над абнаўленнем асартыменту выпускаемай прадукцыі. Як паведаміла галоўны эканаміст ААТ “Ляхавіцкі кансервавы завод” Вольга Бурак, з новага года стаўка робіцца на выпуск садова-ягаднай прадукцыі — на яе паступае найбольш заявак ад спажыўцоў. Гатуюцца фруктовыя нектары, яблычнае варэнне. Паралельна выпускаюцца і пладова-агароднінныя кансервы, соусы, якія па-ранейшаму карыстаюцца попытам.
Сёлета прадпрыемства мяркуе выпусціць і рэалізаваць 21 мільён умоўных слоікаў кансерваў.
Аліна АЛЯКСАНДРАВА.
Фота Сяргея ВАРАНОВІЧА.