Духмяны Спас

Спас – усяму час», – мудра заўважылі нашы продкі пра свята садавіны, што па традыцыі адзначаецца 19 жніўня. Пасля Яблычнага (ці, як яго яшчэ называюць, вялікага) Спасу калісьці дазвалялася ўжываць у ежу ўсё, што расце ў садзе-агародзе.

Частуйцеся вітамінамі і не забывайцеся пра зімовыя нарыхтоўкі!

На здымку: для ляхавічанкі Алены Доруш галоўныя дэгустатары садовых прысмакаў, што выраслі на яе ўчастку, – унукі Ульяна, Іван, Захар.

Фота Сяргея ВАРАНОВІЧА.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *